Front end tech stack

Wij zijn bekend met alle front end technologieen

Van bekende tot de onbekende front end stacks, wij kennen altijd iemand

React

React is een open source-framework voor het bouwen van webapplicaties. React is een populaire keuze voor het bouwen van complexe webapplicaties met een rijke gebruikersinterface.

Angular

Angular is een open source-framework voor het bouwen van webapplicaties. Angular is een populaire keuze voor het bouwen van grote, complexe webapplicaties.

Vue

Vue.js is een open source-framework voor het bouwen van webapplicaties. Vue.js is een populaire keuze voor het bouwen van kleine tot middelgrote webapplicaties.

Vanilla Javascript

Vanilla JavaScript wordt vaak gebruikt voor eenvoudige webpagina's en webtoepassingen, omdat het relatief eenvoudig te leren en te gebruiken is.

Svelte

Svelte wordt steeds populairder onder ontwikkelaars. Het is een goede keuze voor het bouwen van snelle, efficiënte en leesbare webtoepassingen.

Astro

Astro is een open-source web framework voor het bouwen van content-gedreven websites. Het combineert de kracht van een static site generator met de flexibiliteit van client-side JavaScript.

11ty

11ty is een open-source statisch site generator die wordt gebruikt om statische websites te maken met HTML, CSS en JavaScript. Het is een krachtige en flexibele tool die kan worden gebruikt voor het bouwen van een breed scala aan websites, van eenvoudige portfolios tot complexe e-commerceplatforms.