Back end tech stack

Wij zijn bekend met alle back end technologieen

Van bekende tot de onbekende back end stacks, wij kennen altijd iemand

.NET

.NET is gebaseerd op de C#-programmeertaal en ondersteunt ook F# en Visual Basic. Het platform biedt een breed scala aan functies voor het bouwen van back-end-toepassingen

JAVA

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal die veel wordt gebruikt voor het bouwen van back-end-toepassingen. Java is een krachtige en veelzijdige taal die kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen.

PHP

PHP is een open source-scripttaal die vaak wordt gebruikt voor het bouwen van webtoepassingen. PHP is een eenvoudige taal die relatief gemakkelijk te leren is.

Python

Python is een algemene programmeertaal die kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder back-end-toepassingen. Python is een krachtige en veelzijdige taal die relatief gemakkelijk te leren is.

Node.js

Node.js is een open source-platform dat gebaseerd is op de JavaScript-programmeertaal. Node.js wordt vaak gebruikt voor het bouwen van real-time webtoepassingen en APIs.

Ruby on Rails

Ruby is een objectgeoriënteerde programmeertaal die vaak wordt gebruikt voor het bouwen van webtoepassingen. Ruby is een elegante en efficiënte taal die relatief gemakkelijk te leren is.

Go

Go is een open source-programmeertaal die ontwikkeld is door Google. Go is een krachtige en efficiënte taal die goed schaalbaar is.

Rust

Rust is een open source-programmeertaal die ontworpen is voor prestaties en beveiliging. Rust is een relatief nieuwe taal, maar heeft zich snel ontwikkeld tot een populaire keuze voor back-end-toepassingen.