Development as a Service

Huur developers in met Development as a Service & Support

Digital Tribes zet digital teams op voor web en app development projecten
Flexibel, schaalbaar en met ervaren specialisten.

Op zoek naar de juiste specialisten voor jouw development project? Met Development as a Service helpt Digital Tribes je bij uitdagingen op personeelsgebied. We zetten flexibele, inhouse teams van developers op voor elk web en app development project. Onze digital teams zijn multidisciplinair en samengesteld op basis van een beproefde aanpak, specifiek om het doel van de klant te realiseren. Laat ons weten welke expertises je zoekt en wij stellen binnen twee dagen een team voor dat direct bij jouw organisatie aan de slag kan.

De specialisten van Digital Tribes werken als team onder regie van de Product Owner bij de klant. Dat stelt de klant in staat zelf grip op het proces en de voortgang te houden. Het team kan daarbij op locatie of remote werken en makkelijk op- en afgeschaald worden. Zijn er gedurende het project andere specialisten nodig? Binnen 48 uur zitten ze in jouw team. Voor elke fase van je project zorgt Digital Tribes voor de juiste expertise en continuïteit binnen het project.

Naast development projecten zijn wij ook goed in het beheer van complexe Content Management Systemen
Flexibel, schaalbaar en met ervaren specialisten.

Een JAVA en/of .NET gebaseerd Content Management Systeem is fijn, maar complex. Digital Tribes beheert complexe CMS'en kostenefficient en zonder minimale uren eis. Of het nu Sitecore, Optimizely, SDL / Tridion, Umbraco, Kentico, Adobe Experience Manager of SAP CX is, wij hebben de kennis en expertise.

Wij zorgen ervoor dat het syteem altijd up to date is, goed functioneert en niet uitvalt. Daarnaast kunnen wij deze Content Management Systemen verder doorontwikkelen en gewenste features toevoegen.

Wij beheren Content Management Systemen al vanaf 2 uur per week tegen een vaste vergoeding per maand.

Behoefte aan één developer? Ga naar
Staffing
Een project aan ons uitbesteden? Ga naar
Projecten

Onze tech

HTML5 & CSS3

Angular React Vue

C# .NET

DevOps Azure AWS

Business Analyse

Sitecore Optimizely

Native Android & iOS

Kotlin Flutter

Ervaren specialisten

Binnen 24u CV's

Kosteloze vervanging

Transparantie