Digital Tribes in een nieuw jasje

Staffing, Development as a Service & Projecten

2020, het jaar voor vernieuwing

's-Hertogenbosch, januari 2021 - Om de herpositionering van Digital Tribes kracht bij te zetten, zijn we vanaf vandaag herkenbaar aan een nieuwe uitstraling met een nieuw logo. De huisstijl wordt de komende weken gefaseerd uitgerold.

In de afgelopen jaren heeft Digital Tribes haar dienstenportfolio steeds helderder voor ogen gekregen. Naast web & app projecten die wij aannemen biedt de organisatie nu ook digitale specialisten voor Web & App projecten op locatie bij de klant, bieden wij development teams afgestemd op de gebruikte technology stack en kunnen wij kostenefficient volledige CMS support processen overnemen.

Drie kernactiviteiten

Dit jaar werd de aanzet tot de herpositionering gegeven met de omvorming van de organisatie naar drie kernactiviteiten: Staffing, Development as a Service en Projecten. Met de keuze voor deze drie activiteiten geeft Digital Tribes een impuls aan de duidelijkere propositie van de organisatie en creëert het een solide basis voor samenwerking en groei. De onderscheidende bedrijfscultuur speelt een belangrijke, bindende rol in de nieuwe positionering.

Groei

Roeland Pluijm, Managing Director Digital Tribes: “Voor de continuïteit en verdere uitbreiding van onze activiteiten is het van belang dat we veel duidelijker kunnen laten zien wat we doen en waarvoor je Digital Tribes kunt bellen.”

Beheer van Content management Systemen

Laat Digital Tribes, Sitecore, Optimizely, Tridion of Umbraco beheren

Digital Tribes in een nieuw jasje

Staffing, Development as a Service & Projecten

Outsourcing en offshoring

Wat kan het voor jouw bedrijf betekenen?

Uurtarief remote team of developer

Hoeveel betaal je voor een ervaren remote software developer

Uurtarief software developer

Hoeveel betaal je voor een ervaren Nederlandstalige software developer

Ervaren specialisten

Binnen 24u CV's

Kosteloze vervanging

Transparantie